Toivotko vain, että joku rakastaisi sinua.

Avaatunnelukkosi

Oletko jätetty, petetty…. tai oletko jättäjä tai pettäjä. Toivotko vain, että joku rakastaisi juuri sinua.  

”Tunnelukkovalmennus auttaa sinua vapautumaan tunnelukkojesi vallasta ja murtautumaan ulos noidankehästä, jossa pyörit…teet sen omaan tahtiisi ja omilla ehdoillasi”.

  Hylkäämisen pelko saa sinut toimimaan ihmissuhteitasi vahingoittavasti. Ajaudut juuri siihen, mitä eniten pelkäät.  

Uusi tunnelukkoverkkokurssi  ( kuuntele esittely)

antaa sinulle oppeja, joiden avulla opit muodostamaan rakastavia ihmissuhteita. Et enää koe oloasi tyhjäksi ja yksinäiseksi. Opit rakastamaan itseäsi.

 Miksi omat tunnelukot ovat tärkeitä tunnistaa

Noin kolmekymmentä vuotta sitten seisoin silloisen asuntoni parvekkeella jouluaattoiltana katsellen ulos kaunista lumisateista iltaa.

Silloin oli avioerosta jo parisen vuotta ja itkin yksinäisyyttäni ja ajattelin, että varmasti vuoden päästä on jo toisin ja jaksan tämän tuskallisen hetken nyt.

Silloin en vielä tiennyt enkä ymmärtänyt, että siinä oli jo toteutuneena elämäni kulku ja siitä ei mikään tulisi muuttumaan. Silloin noin 25-vuotiaana vielä uskoin, että elämä tuo tullessaan …no elämän, en myöskään ollut vielä ymmärtänyt, että kaava oli luotu jo ihan pienenä ja että olin jo siihen astisen elämäni ajan toteuttanut tuota kaavaa.

Nyt kolmekymmentä vuotta myöhemmin mikään ei olisi toisin jos en olisi löytänyt tunnelukkoja ja alkanut opiskella ja toteuttaa oppimaani omassa elämässäni.

Toisin on se, että aloin tajuta kaavaa mutta oli surullista todeta, että kaava ehti vaikuttaa elämässäni kauan ja ehdin luoda myös aikuiselämässäni useita suojakeinoja, jotka veivät minua yhä kauemmas yhteydestä muihin ihmisiin.

Myöskin useampi kuin vain yksi parisuhde ehti kaatua tunnelukkojen ohjaaman käyttäytymiseni takia. Ja myös tietenkin sen takia, että hakeuduin toistuvasti kaltoin kohteleviin ja tunnekylmiin suhteisiin. Pyrin löytämään aina sen uuden ihmissuhteen, joka toisi elämään onnea ja rauhaa

Näin ei tietenkään käynyt koska se uusi suhde oli vain toisinto edellisestä. Tunnelukkojen imussa hakeuduin aina uudelleen samankaltaiseen ihmissuhteeseen, joka vain vahvisti tunnelukkojani.

Tunnelukot saavat sinut uskomaan itsestäsi monenlaisia negatiivisia ajatuksia.

*koetko usein, että et ole ansainnut onnea

*ajatteletko, että elämän tarjoama hyvä ei ole sinua varten

*ajatteletko, että olet sisimmästäsi saakka jotenkin huono tai paha, joka ei voi saada onnea ja hyvää

*koetko itsesi usein vihaiseksi

*tunnetko usein vihamielisiä tunteita muita ihmisiä kohtaan

*tunnetko itsesi katkeraksi ja tai masentuneeksi usein

*et luota ihmissuhteiden pysyvyyteen

*koet jatkuvasti toisten ihmisten käyttäytymisen hylkäävänä

*pyrit olemaan alistuva

olet ripustautuva ja kontrolloiva

koet polttavaa mustasukkaisuutta

*valitset läheisiksi ihmisiksi epävakaita ja hylkääviä ihmisiä

*et kykenet olemaan yksin ilman että ahdistut ja masennut

menet paniikkiin kun kumppanisi lähtee työmatkalle

Tunnelukkovalmennus on täsmäase.

 .

Tunnelukkovalmennuskurssi. Tämä tunnelukkokurssi tuo sinulle näkyväksi miksi elämä tuntuu niin vaikealta. Opit huomaamaan millaisten valintojen ja ajatusten takia olosi on usein kuin vereslihalla.

Opit tunnistamaan omat tunnelukkosi ja niiden synnyttämät selviytymiskeinot, jotka ylläpitävät elämässäsi kärsimystä.

Tällä kurssilla teemoja ovat hylkäämisen-,tunnevajeen-, alistuvuuden-, uhrautumisen-, riippuvuuden- ja vajavuuden tunnelukot.

Nämä tunnelukot muodostavat usein toimintakokonaisuuden, joka ylläpitää yksinäisyyttä, masennusoireita, erilaisia hankaluuksia ihmissuhteissa. Sinun on usein vaikea muodostaa pysyvää parisuhdetta tai et ollenkaan hakeudu tai tavoittele läheistä ihmissuhdetta.

Koet, että olet yksin maailmassa ja kukaan ei todella ymmärrä tai välitä sinusta.

Koet katkeruutta ja surua.

*Tällä kurssilla opit huomaamaan, että ajatuksesi luovat kärsimyksesi ja miten niitä voi muuttaa. *

Opit pohtimaan mikä on totta ja mikä on mielen luomaa harhaa.

Kurssimateriaalia julkaistaan 12 viikon ajan ja uusi materiaali avautuu käyttöön aina kahden viikon välein. Näin ehdit tutustua materiaaliin ja pohtia kysymyksiä.

Kurssilla on mahdollisuus käydä keskusteluja koko yhteisön välillä mutta kenenkään ei ole pakko osallistua yhteiseen keskusteluun.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa, joko pysyttelet kärsimysnäytelmän pääroolissa taikka lähdet opettelemaan uutta elämänmyönteistä aikuisen ihmisen roolia. Toimi nyt.

Tunnelukkokursseillani on ollut jo 1100 henkilöä ja 92 % suosittelisi kursseja myös muille.

”-elämäni pelastui, parisuhde pelastui, olen tasapainoisempi, en murehdi enää jatkuvasti, olen oppinut olemaan myötätuntoinen itseäni kohtaan enkä arvostele jatkuvasti itseäni.”

”alituinen ahdistus, suru ja masennus alkoivat hellittää”

”olen saanut elämäniloni takaisin”Mitä kauemmin mietit, sitä lujemman otteen tunnelukot sinusta saavat ja sitä vaikeampaa on irti pääseminen. Tämä on tilaisuutesi.

 Ilmoittautuminen päättyy 15.3. klo 23.59 ja kurssi käynnistyy 16.3. perjantaina.

Palautetta verkkokursseista:

Olen pohtinut asioita syvällisemmin. Näen nyt paremmin, miten asiat todellisuudessa ovat, enkä niinkuin kuvittelen niiden olevan.

Alun hämmennyksestä ahdistuksen kautta saavutettuun mielenrauhaan.

Olen paremmin tiedostanut omia kipeitä kohtia ja niiden avulla varmasti pystyn muuttamaan omaa käyttäytymiskierrettä.

On tajunnut mistä oma käytös johtuu, sekä miten sen on vaikuttanut omaan elämään. Kurssista sai hyviä oivalluksia ja keinoja uudenlaisiin toimintatapoihin.

Sain vastauksen hylkäämisessä tapahtuneen tunteen syntymisen mekanismiin, en ollut löytänyt mistään näin hyvin laadittua testiä. Testit näyttivät minulle, etten ollut yksin syyllinen hylkäämiseen.

Muutokset ovat kesken, mutta olen oppinut enemmän ymmärtämään tapaani toimia. Ajatellut olen paljon, mutta se käy välillä niin raskaaksi, että taukoja pitää pitää. Sen kuitenkin hyväksyn, että me kaikki olemme oman aikamme lapsia.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Jäät pyörimään vanhan draaman päärooliin ja jatkat tuskaista taivaltasi siinä. Tai lähdet opettelemaan uuden roolin, tasapainoisen aikuisen roolin, joka tuo elämääsi iloa ja varmuutta. Tartu tilaisuuteen. Mitä nopeammin aloitat muutoksen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi muutokseen.

Nähdään kurssilla,

Anneli

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *