Ohjaako hylkäämisen tunnelukko elämääsi.

avaamo

HYLKÄÄMISEN TUNNELUKON VALLASSA VOIT ELÄÄ USKOMUKSESSA, ETTÄ OLET IKÄÄN KUIN TUOMITTU YKSIN OLEMISEEN JA NÄIN OLLEN SUHTAUDUT JO VALMIIKSI EPÄTOIVOISESTI JA EPÄUSKOISESTI IHMISSUHTEISIIN.

 

 

Olipa suhde sitten kuinka hyvä tahansa jos olet hylkäämisen skeeman vallassa se tuntuu sinusta tuhoon tuomitulta.

 

 

Kun sinulla on hylkäämisen tunnelukko , sinulla  ei tunnu olevan turvallisuutta eikä luottamusta  kumppaniisi, vaikka ei olisi mitään todisteita siitä, että tulet hylätyksi juuri tässä suhteessa.

Olet ylipäätään epätoivoinen rakkaussuhteissa. Hylkäämisen tunnelukko ruokkii epävarmuuttasi  ja ripustautumista. Hylätyksi tulemisen pelko tuottaa kohtuutonta vihaa tai pelkoa lyhyenkin erossa olon ollessa tulossa.

Elät jatkuvassa tunteiden vuoristoradassa, jossa pelko hyökyy ylitsesi säännöllisin väliajoin. Kumppanin omat menot saavat sinut täysin pois raiteiltasi tai alat kehittelemään jotain, mitä pelätä.

Kumppanin työkaverit, ystävät ym. näyttävät uhkalta, jotka voivat viedä hänet sinulta.

 

Hylkäämisen tunnelukko ilmenee ennenkaikkea läheisissä ihmissuhteissa.

 

Hylkäämisen tunnelukko aktivoituu herkästi läheisen tai rakastetun pienistäkin toimista.

Kuten vaikka jos kumppani näyttää hetkellisesti olevan ikävystynyt taikka ei ole jatkuvasti ikäänkuin yhteydessä sinuun puheen tai kosketuksen kautta.

Hylkäämisen tunnelukon ohjaamana  ”luet” yliherkästi merkkejä hylätyksi tulemisen mahdollisuudesta ja asetat usein kumppanille ihan mahdottomia vaatimuksia siitä miten tämän tulisi olla, jotta itselläsi ei olisi pelon tunnetta.

HYLÄTYKSI TULEMISEN TUNNELUKON TUNNISTAA TUNTEIDEN KEHÄSTÄ.

 

Kun lukko aktivoituu hylkäämistä pelkäävä kulkee pelosta surun kautta vihaan.

Alku paniikki on kuin pienen lapsen hätä kun hän eksyy äidistään.

Sitä seuraa vähitellen suru yksinäisyyden tunteesta, joka voi kehittyä ajan myötä myös masennusoireiksi.  Lue lisää hylkäämisen tunnelukosta.

Tämän takia olisikin äärimmäisen tärkeää alkaa tunnistaa itsessään mahdollinen hylkäämisen tunnelukko jotta sen työstäminen voisi käynnistyä eikä siitä tulisi koko elämää hallitseva toimintamalli ja sisältä päin syövyttävä tuskan ja epäluulon katkera kalkki ei myrkyttäisi koko elämääsi.

-Anneli

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *