Asiakaspalautteita.

”Opin aivan uuden näkökulman tapaan ajatella itsestäni, tämä oli käänteentekevä muutos voinnissani.” – N

 

”Terapiasta oli hyötyä, sain uusia näkökulmia ja tapoja muuttaa omaa suhtautumista vaikeisiin asioihin ja niiden läpikäymiseen. Muistelen ajoittain antamiasi kotitehtäviä/ asioita joista saan voimaa muuttaa omaa asennettani (ole rehellinen itsellesi, tee niinku itse koet ansaitsevasi jne). En ole aiemmin käynyt terapiassa, tämä yllätti positiivisesti, oli ikimuistoinen kokemus. Tilat oli kivat, rauhallinen ja kodikas paikka, asioista oli helppo puhua kanssasi. Koin saavani tarvitsemaani apua sinulta, kiitos!”-M

 

 ”Tykkäsin erityisesti siitä, että olit vahvasti vuorovaikutuksessa terapian aikana; keskustelit paljon ja annoit kommentteja ja mielipiteitä paljon asioihini. Olen käynyt aiemmin terapiassa muutamia eri kertoja ja koin, että sinä annoit eniten lohduttavia neuvoja ja ohjeita elämää varten. En odotakaan että terapiassa jonkun toisen pitäisi ratkaista minun ongelmani, mutta minusta oli mukava kuulla näitä asioita. Kaikista eniten terapiassa vaikuttaa mielestäni henkilöiden välinen kemia. Jos terapeutti ei tunnu ”oikealta”, on hoitosuhde hyvin vaativa. Minä koin hyvänä sen, että olit minulle ikään kuin ”äitihahmo”; uskalsin luottaa sinuun heti alusta pitäen.
Annoit myös kiitettävästi kotitehtäviä, joiden avulla sai prosessoida asioida tapaamisten välilläkin. Tapaamispaikka oli mielestäni hyvä.
Terapiasta on ollut hyötyä ainakin siinä mielessä, että mindfulness alkoi kiinnostaa ja sitä olen yrittänyt harjoittaa stressinhallintakeinona arjessa. Olen myös palannut usein materiaaliin joita sain ja jota käytiin läpi ja kerrannut asioita sen avulla.” -K

 

”-Mielikuva harjoitukset olivat erilaista aikasempaan verrattuna ja niistä oli apua. On ollut hyötyä, jotenki on semmonen levollinen olo koko ajan eikä ole semmonen jännittynyt olotila mikä ennen oli jota luuli normaali oloksi.  Suosittelen/olen suositellut joillekkin läheisille.” -T.

 

”Kyllä se oli kokonaisuus. Tämä auttoi näkemään asioita eri kantilta. Avaamaan itseään. Olemaan rohkeampi näyttämään tunteitaan.” -S.