Työnohjaus/Mentorointi.

avaamoterapia

”Työnohjaustyylisi on kaunista, tyylikästä, eleetöntä, itseä korostamatonta, ohjattavaa kuuntelevaa”. -kouluttajan palaute.

Lue blogista  lisää ajatuksiani työnohjauksesta:

Kohtaaminen

Mielentilat työnohjauksen kohteena.

Tunnelukkomme näyttäytyvät myös työyhteisössä.

Esimiestyö ja itsensä ohjaaminen.

”Haitalliset skeemat ja selviytymiskeinot

Toistuvassa työuupumuksessa yksilö ylittää työskennellessään toistuvasti voimavaransa oman terveytensä, työkykynsä jopa ihmissuh- teidensa kustannuksella. Youngin, Kloskon ja Weishaarin (2008) kehittämä skeematerapia tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden yksilön hyvinvointia ja työkykyä haastavan, uusiutuvan ongelman jäsentämiseen ja työstämiseen. Sen keskeisiä käsitteitä ovat haitalliset skeemat ja niihin liittyvät haitalliset selviytymiskeinot.”

Pääset artikkeliin  linkistä.

http://kognitiivinenpsykoterapia.fi/sites/kognitiivinenpsykoterapia.fi/files/inline-files/kognitiivinen-psykoterapia-2011-1-vartiainen.pdf

 

 Artikkelissa Vartiainen pohtii Skeemojen merkitystä työuupumuksen taustalla.

 

Työnohjaus

 Ota rohkeasti uusi kulma työnohjaukseen, voit yllättyä iloisesti.

 

Tavoitteena uusi näkökulma

Hyötyä esimiestyöhön

Kaikille esimiestyötä tekeville. Työnohjaus antaa mahdollisuuden tutkia omia voimavaroja, tuulettaa rapautuneita toimintamalleja ja etsiä uusia tapoja johtaa ja olla esimies.

Työskentelyprosessi

Tapaamista suositellaan 3 viikon välein, jotta työskentelyprosessi pysyy aktiivisena mielessä. Yksilöohjauksessa tapaaminen kestää tunnin verran, ryhmäohjauksessa tavataan puolitoista tuntia kerrallaan.

 

Mentorointi/sparraus

Olen toiminut yrittäjänä 20  vuotta. Autan sinua jäsentämään tilanteesi ja  tavoitteesi. Kartoitamme mitä tarvitset päästäksesi tavoitteisiin. Olen tukena vaikeissa ratkaisuissa.

Palaute: ”Annelin mentoroinnissa olen alkanut huomaamaan ne sudenkuopat missä kompuroin, olen löytänyt otteen yrittäjyyteen ja tavan toimia yrittäjänä niin, että en pala loppuun.  Olen vähentänyt töitä mutta talouteni on silti parantunut uusien toimintatapojen ja näkökulmien ansiosta. Suosittelen lämpimästi Annelin  työnohjausta/mentorointia pienyrittäjille.” -pienyrittäjä Lahti