Vaativuuden tunnelukko -verkkokurssi

87,00  sis. alv 24%

 

Vaativuuden tunnelukon työstämisessä usein ongelmaksi nousee huomion kiinnittyminen epäolennaisuuksiin. Vaativa näkee virheet ja se alkaa ärsyttää ja voimat ja huomio kiinnittyvät niihin jolloin itse tekeminen ja oman kokemuksen pohtiminen jää sivuun.

Tämän voi ylittää sillä, että olet yhteydessä ja esität ajatuksesi kurssin aikana, jolloin niistä voi keskustella ja ohjata huomiosi takaisin olennaiseen, eli siihen mitä koet.

Vaativuus kertoo todellisuudessa sisäisestä vajavuuden tunteesta, jota ylikompensoi vaativuudella.

Varasto loppu

Osasto:
Kerro kaverille

Kuvaus

Vaativuuden tunnelukon ominaispiirre on jatkuvassa paineen tunteessa eläminen.

Ainainen sisäinen tunne, että jotain pitäisi, olisi pitänyt tai pitää tehdä paremmin, enemmän, lisää jne.

Niin omissa kuin toisten ihmistenkin tekemisissä ”virheet” hyppäävät silmille ja mitätöivät usein aikaansaannokset. Vaativa on vaativa myös ympäristölleen, lapsilleen, puolisolle, työkavereille, ystäville.

Vaativuuden ollessa hallitseva tunnelukko on ihmisen läheisyydessä ankea ja kireä ilmapiiri.

 

Vaativuus voi kuitenkin näyttäytyä myös viivyttelynä, lepsuiluna, töiden tekemisenä hutaisten tai kesken jättäen. Kun ei tee niin ei voi epäonnistua. Kuitenkin arvostelu itseä kohtaan ja myös virheiden etsintälinssit päässä näkyy myös tässä tapauksessa.

 

Vaativuus uuvuttaa ja nujertaa. Vaativuus on työuupumuksen ravintoa. Työ itsessään ei meitä uuvuta, vaan se miten asennoidumme työhön,  itseemme ja muihin ihmisiin, se uuvuttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaativuuden tunnelukko -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.