Ulkopuolisuuden tunnelukko verkkokurssi

87,00  sis. alv 24%

Tuntuuko sinusta, että katsot elämää ulkopuolelta, lasin lävitse?

Tuntuuko, että et kuulu mihinkään ja että olet erilainen kuin muut ihmiset?

Ulkopuolisuuden tunnelukko alkaa usein syntyä lapsuudessa mutta vahvistuu myöhemmin, jos olosuhteet ovat otolliset.

Ulkopuolisuuden tunne ohjaa ihmistä välttelemään sosiaalisia tilanteita ja tämä puolestaan vahvistaa entisestään tunnetta, että on erilainen.

Kurssin maksuvaihtoehdot näet kirjauduttuasi kassalle.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Ulkopuolisuus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Kerro kaverille

Kuvaus

Tuntuuko sinusta, että katsot elämää ulkopuolelta, lasin lävitse? Tuntuuko, että et kuulu mihinkään ja että olet erilainen kuin muut ihmiset?

Ulkopuolisuuden tunnelukko alkaa usein syntyä lapsuudessa mutta vahvistuu myöhemmin, jos olosuhteet ovat otolliset.

Ulkopuolisuuden tunnelukon l. sosiaalisen eristäytyneisyyden alkulähteitä ja liikkeellepanevia voimia voivat olla lapsuuden perheen erilaisuus verrattuna muihin perheisiin. Se on voinut liittyä varallisuuteen joko varakkuutena tai köyhyytenä. Ulkopuolisuus voi alaa syntyä koulukiusaamisesta. Se voi liittyä seksuaaliseen suuntautumiseen. Se voi alkaa hyväksikäytön seurauksena jne.

Voit arvioida, onko sinulla ulkopuolisuuden tunnelukkoa pohtimalla skeematerapian kehittäneen Jeffrey Youngin skeematestin väittämiä. Jos arvioit yhden tai useamman lauseen arvosanaksi itsellesi 4-6 asteikolla 1-6, niin sinulla on luultavasti ulkopuolisuuden tunnelukko.

  • En sovi muiden joukkoon.
  • Olen pohjimmiltani erilainen kuin muut.
  • En kuulu mihinkään, olen kuin yksinainen susi.
  • Tunnen vieraantuneeni muista ihmisistä.
  • Tunnen olevani eristäytynyt ja yksin.
  • Tunnen aina olevani ryhmän ulkopuolella.
  • Kukaan ei todella ymmärrä minua.
  • Perheeni poikkesi aina muista perheistä ympärillämme
  • Minusta tuntuu joskus kuin olisin muukalainen.
  • Jos katoaisin huomenna, kukaan ei huomaisi.

 

Ulkopuolisuuden tunne ohjaa ihmistä välttelemään sosiaalisia tilanteita ja tämä puolestaan vahvistaa entisestään tunnetta, että on erilainen.

Ulkopuolisuuden tunnelukko kuuluu ns. Ehdottomiin tunnelukkoihin mutta poikkeuksellisesti se ei välttämättä liity suoraan ydin perheen toimintamalliin vaan alkaa usein syntyä vähän myöhemmin lapsuudessa kuten kouluiässä. Tai ylipäätään jonkin lapsuuden tapahtuman ja kokemuksen perusteella.

Uskon, että ulkopuolisuuden tunnelukko syntyy herkemmin, jos olet luonteeltasi taipuvainen enemmän sisäänpäin suuntautuneisuuteen kuin ulospäin suuntautuneisuuteen. Samoin uskon, että sitä ruokkii myös vajavuuden (häpeän) kokemukset.

ULKOPUOLISUUDEN TUNNELUKKOKURSSI SISÄLTÄÄ PALJON YHTEYDENPITOA KURSSIN TEKIJÄN KANSSA SÄHKÖPOSTITSE.

Ulkopuolisuuden tunnelukko kurssi poikkeaa muista tunnelukkokursseista siinä, että päähuomio on nykyisyydessä ja kurssiin kuuluu tiivis sähköpostiyhteys ohjaajan kanssa. Vuoropuhelu ohjaajan kanssa alkaa ja on keskiössä 4. osiosta lähtien.

Tämän materiaalin avulla alat paikallistaa ja tunnistaa skeemaasi ja pääset tutkimaan, miten ulkopuolisuuden tunnelukko ohjaa elämääsi.

Esimerkiksi voit pitää itseäsi introverttina, mutta todellisuudessa kärsit ulkopuolisuuden tunnelukosta, joka ohjaa sinua yksinäisyyteen.

Introvertti ei kärsi yksinäisyydestä. Ulkopuolisuuden tunnelukosta kärsivä puolestaan kärsii yksinäisyyden tunteesta ja valitsee kuitenkin yksinäisyyden.

Ulkopuolisuuden tunnelukon aiheuttamista toimintamalleista on vaikea luopua, koska ne ovat kehittyneet suojaksi erilaisuuden kokemukseen. Tämä tehtävä ohjaa sinua tutustumaan skeemaasi ja antaa työkaluja, miten voit alkaa keinutella itseäsi etäämmäksi skeeman vaikutuksesta.

TÄMÄN TEHTÄVÄN ALOITAT NIMEÄMÄLLÄ JA TÄSMENTÄMÄLLÄ ONGELMASI.

Teet tehtävää pikkuhiljaa ajatuksella jolloin opit vähitellen huomioimaan ja huomaamaan skeemavetoista toimintaasi ja muuttamaan sitä itsellesi myönteisemmäksi ja alat vapautua skeeman otteesta.

Erilaisten oppaiden lukeminen on aina hyväksi koittaessaan irrottautua tunnelukkojen värittämästä toimintatavasta. Tosi asia kuitenkin on, että lukeminen ei riitä vaan täytyy toimia oppaissa olevien ohjeiden tavalla.

TÄMÄ KURSSI OPETTAA SINUA TOIMIMAAN JA ANTAA VÄLINEITÄ SIIHEN, MITEN ALKAA TUNNELUKKOAAN TUTKIMAAN JA MITEN SEN IMUA VOI VASTUSTAA.

TÄRKEINTÄ MUUTOKSEN TIELLÄ EI OLE KYSYMYS MIKSI VAAN MITEN.

Vastuuvapauslauseke: Tuote ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon. Myyjä, tekijä taikka kaupan välittäjä ei ole vastuussa, jos tuotetta käytetään väärin taikka vääriin tarkoituksiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkopuolisuuden tunnelukko verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.