Tunnevajeen tunnelukkoverkkokurssi.

87,00  sis. alv

 

 

Kuuntele lisää täältä. (Sinun ei tarvitse asentaa Dropbox ohjelmaa, voit sivuuttaa mainoksen ruksista ja kuunnella esittelyn)

Kurssi on itsenäistä työskentelyä.

HOX! Materiaali on välittömästi maksun jälkeen käytettävissäsi Avaamon sivulla oma tili osiossa, johon pääset luomillasi tunnuksilla. Kurssimateriaalia ei tule sähköpostiin. Muista aina kirjautua myös ulos kun lopetat.

Hienoa, että olet päättänyt lähteä avaamaan tunnevajeen lukkoasi.  Tunne, että voi vaikuttaa omaan elämäänsä on olennaista mielen hyvinvoinnille ja se, että otat askeleen itsetuntemuksen tielle on jo itsessään merkittävä askel kohti mielen tasapainoa.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Tunnevajeen tunnelukkoverkkokurssi.

VOIT KUUNNELLA TUNNEVAJEEN ESITTELYN TÄÄLTÄ

Tunnevajeen tunnelukko saa sinut herkästi kuulemaan esimerkiksi puolison puheet vähättelevinä ja kokemaan, että et saa myötätuntoa. Räjähdät varoittamatta tunteesta, että olotilaasi mitätöidään jotenkin. Koet helposti, että sinua vähätellään.

Tunnevajeen tunnelukon vallassa olet taipuvainen mitätöimään usein omia lämmön, myötätunnon, ymmärryksen ym. emotionaalisia tarpeitasi. Et pidä niitä tärkeinä, sinulla on ehkä käsitys, että vahvoilla ihmisillä ei ole tarvetta kokea ja saada myötätuntoa ja ymmärrystä.

Voit olla väärinkäsityksessä, että on jotenkin väärin ja osoittaa heikkoutta, jos pyytää muilta ihmisiltä näihin tarpeisiin vastaamista.

Sinun on luultavasti ollut vaikea ymmärtää, että sisälläsi on pieni lapsi, joka kaipaa yhteyttä ja rakkautta. Näiden tunteiden puute lapsuudessasi on merkittävä syy tämän päivän masennuksen, yksinäisyyden, turvattomuuden ja  toivottomuuden tunteisiin. Myös erilaisia fyysisiä ongelmia voi olla.

Sinulla on luultavasti uskomus, että läheiset ihmiset jotenkin tietäisivät mitä sinä tarvitset ja kaipaat ja, että sinun ei tarvitse pyytää mitään toisilta. Tämä uskomus, estää sinua pyytämästä ja näin ollen saamasta tarvitsemaasi.

Tunnevajeessa koet olevasi yksin ja irrallinen. Koet että ei ole ketään kuka oikeasti olisi kiinnostunut sinusta. Et osaa olla myöskään olla vailla itsellesi rakkautta ja lämpöä. Sinun voi olla vaikea tunnistaa mitä vaille olet jäänyt lapsuudessa. Kuuntele lisää täältä.

 

 

Tunnevajeen tunnelukko on kaikkein yleisin tunnelukko. Yleistä on myös se, että et itse tunnista kovinkaan helposti tunnevajeen skeemaa.

Tunnevajeen perustunnusmerkkejä ovat yksinäisyys, katkeruus ja masennusoireet, joille ei löydy selkeää selittävää tekijää.

Syvää tunteiden ja kokemusten välttelyä, sekä ”katoamisen” tunnetta, että ketään ei kiinnosta voi oppia hallitsemaan. Kun opit ymmärtämään sinussa vaikuttavaa tunnevajeen skeemaa, voit oppia vastustamaan sen imua.

Alat kyseenalaistaa vähitellen tunnetta ja sisäistä kokemusta, että et ole olemassa kenellekään. Voit alkaa nähdä kaavan, jota toteuttamalla olet ajautunut tilanteeseen, jossa olet vahvistanut tunnevajeen ohjaamaa uskomusta.

On totta, että tunnevaje on syntynyt sinuun jostain syystä mihin itse et ole voinut vaikuttaa. Totta on myöskin se, että tunnevajeen skeema on ohjannut sinua vetäytymään tunteita ja kokemuksia tarjoavista tilanteista.

Tunnevajeen tunnelukon tunnusmerkkejä aikuisena on kuvattu kolmella eri tavalla.

  1. Esimerkkejä skeemalle antautumisesta:

Valitset kumppaneita, jotka ovat dominoivia. Et kerro kumppanille omista tarpeistasi.

 

  1. Esimerkkejä skeeman välttämisestä:

Vältät ylipäätään intiimejä ihmissuhteita.

 

  1. Esimerkkejä skeeman ylikompensoinnista:

Olet tunnetasolla vaativa sekä kumppania, että ystäviäsi kohtaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnevajeen tunnelukkoverkkokurssi.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *