Tunnelukkovalmennuksella kohti elämän iloa ja pysyviä ihmissuhteita

21,00  sis. alv

Suosittu Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -verkkovalmennus  on nyt saatavilla kuukausijäsenyyteen perustuvana jatkuvasti uutta sisältöä antavana kurssina lue lisää täältä>>>>.  Valmennus auttaa sinua vapautumaan haitallisista ajatus- ja toimintamalleistasi – jotta voit taas nauttia elämästä ja ihmissuhteistasi.

Eräs palaute kurssista:

”Hei, kiitos paljon tästä kurssin liitteistä. Olen tehnyt tätä  kurssia hiljalleen ja löytänyt itsestäni uusia puolia näkemään omaa käyttäytymistä. Se ei aina ole ollut mieleistä, mutta joitakin käyttäytymismuotoja olen nähnyt aivan uudesta kulmasta. Sen myötä olen muuttanut käyttäytymistä ja ehkä jopa kasvanut ihmisenä. Muutama osio on minulla vielä tekemättä, tämä kurssi haastaa minua monella tavalla. Turhista painolasteista luopumista – ei ole helppoa. Uuden vastaanottamista avoimin mielin – sekin pelottaa. Vanhoista uskomuksista luopumista ja uuden käyttäytymistavan opettelua. Kyllä tätä sarkaa vielä riittää, mutta on ollut mielenkiintoista tutustua omaan itseen ja hieman raottaa niitäkin pimeitä puolia, mitä oletti itsestään ja joka onkin ollut harhaa.  ”

Lue lisää kurssista alta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Tuntuuko jokin seuraavista väittämistä liiankin tutulta?

 

 • Koet usein, että et ole ansainnut onnea, rakkautta ja rauhaa
 • Ajattelet, että elämän tarjoama hyvä ei ole sinua varten
 • Ajattelet, että olet sisimmiltäsi jotenkin huono tai paha, etkä voi saada onnea ja hyvää
 • Tunnet usein vihamielisiä tunteita muita ihmisiä kohtaan
 • Tunnet itsesi katkeraksi ja tai masentuneeksi
 • Et luota ihmissuhteiden pysyvyyteen
 • Koet jatkuvasti toisten ihmisten käyttäytymisen hylkäävänä
 • Olet ihmissuhteissa alistuva, ripustautuva tai kontrolloiva
 • Koet polttavaa mustasukkaisuutta
 • Valitset läheisiksi ihmisiksi epävakaita ja hylkääviä ihmisiä
 • Et kykene olemaan yksin ilman että ahdistut ja masennut
 • Tuntuuko, että vain toisen ihmisen kautta sinäkin olisit jotain

 

Todella monet meistä joutuvat kamppailemaan jatkuvasti elämässään menneiden, usein lapsuudessa koettujen vaikeiden kokemusten takia. Nämä kokemukset ovat muokanneet ajatus- ja toimintamallejamme niin, että meidän on vaikeaa kukoistaa elämässämme myöhemmin niiden aiheuttamien tunnelukkojen ja niiden takia syntyneiden selviytymiskeinojen vuoksi.

Nuo lapsuuden selviytymiskeinot ja opitut mallit saavat sinut toteuttamaan kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen näitä haitallisia kaavoja – aivan kuten Laurakin toteutti vuosikymmenet omissa ihmissuhteissaan.

Mutta tästä kaavasta voi astua ulos ja alkaa rakentamaan toisenlaista tarinaa…

Haluaisitko oppia olemaan tyytyväinen elämääsi sellaisena kuin se on tai muuttaa siitä ne osat, jotka tuottavat kärsimystä?

Haluan sinun miettivän nyt hetken, mitä jos elämäsi olisikin tällaista: 

 • Voisit taas luottaa ihmissuhteidesi kantavan ja antavan sinulle niitä asioita joita oikeasti tarvitset
 • Tuntisit itsesi rakastetuksi ja arvostetuksi omana itsenäsi
 • Osaisit vihdoin rakastaa myös itse itseäsi ja tietäisit ansaitsevasi vain hyvää
 • Ihmissuhteesi olisivat antoisia ja lämpimiä
 • Jatkuvat repivät riidat puolison kanssa eivät olisi arkipäivää
 • Tuntisit olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi muita ihmisiä kohtaan
 • Kärsimystä ylläpitävä kaava muuttuisi hyvinvointia ylläpitäväksi kaavaksi

Astu pois tunteidesi ja uskomustesi hallitsemasta elämästä, jotka pitävät sinut uhrina ja ota toimijan rooli suhteessa itseesi. Älä anna enää tunnelukkojen sabotoida mahdollisuuttasi hyvään, onnelliseen ja itsellesi armolliseen elämään.

Haluaisitko oppia olemaan tyytyväinen elämääsi sellaisena kuin se on tai muuttaa siitä ne osat, jotka tuottavat kärsimystä?

 

Mitä voit valmennukselta odottaa ja mihin Tunnelukkovalmennukseni teho oikein perustuu?

Ymmärrän sinua hyvin, jos tunnet tällä hetkellä skeptisyyttä verkkovalmennustani kohtaan.

“Voinko muka todellakin itse pystyä “parantamaan” itseni jonkun nettivalmennuksen avulla?”, saatat ajatella.

Voi olla, että olet jo yrittänyt kaikenlaista: lukenut kirjoja ja self-help -oppaita, kokeillut terapiaa, meditointia tai muita harjoituksia…

Ja aluksi olosi on voinutkin helpottaa, mutta sitten olet taas huomannut olevasi takaisin lähtöpisteessä.

Asia on nimittäin niin, että pelkkä tieto ei auta meitä muuttamaan itseämme.

Siihen tarvitaan aktiivista ja jatkuvaa harjoitusta ja tukea näiden haitallisten mallien muuttamiseen.

Ja juuri siitä on kyse Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -verkkokurssilla

 

 • Tunnelukkovalmennus auttaa sinua erilaisten pohdinta-, kirjoitus- ja kuunteluharjoitusten avulla vapautumaan tunnelukkojesi vallasta ja murtautumaan ulos haitallisesta noidankehästä, jossa pyörit.
 • Ymmärrät valmennuksessa, miksi elämä tuntuu niin vaikealta. Opit huomaamaan, millaisten valintojen ja ajatusten takia olosi on usein kuin vereslihalla.
 • Valmennuksen avulla löydät taas rakkauden itseäsi kohtaan, jolloin pystyt myös muodostamaan rakastavia ihmissuhteita muihin ihmisiin. Et enää koe oloasi tyhjäksi ja yksinäiseksi.
 • Saat valmennuksessa edetä juuri sinulle sopivaan tahtiin, sinulla on myös aina lupa ottaa yhteyttä Anneliin ja esittää kysymyksiä.

 

Olen tunnelukkoterapeutti, kongnitiivinen lyhytterapeutti ja työnohjaaja Anneli Pohjola.

Tiedän paitsi omasta kokemuksestani, mutta ennen kaikkea niiden lukemattomien asiakkaideni tarinoista ja kokemuksista kuinka paljon tunnelukot haittaavat ja rajoittavat elämää.

Muutokset tunnelukkotyöskentelyn seurauksena voivat näkyä jo piankin kun antaudut työskentelyyn.

Toki työskentely ei lopu koskaan ja sitä paremmin voit mitä enemmän paneudut tosissaan tehtäviin.

Koska tiedän, että todella moni kamppailee näiden samojen asioiden kanssa päivittäin, olen paketoinut tehokkaimmat kysymykset ja harjoitukset sopivaksi verkkokurssiksi. 

 

Tunnelukkokursseillani on ollut jo yli 2000 ihmistä ja heistä 92% suosittelee kurssejani myös muille.

 

“Kiitos kurssista! Sain siitä paljon enemmän kuin uskalsin toivoa. Aloittaminen vaikeaa minulle, siirsin sitä. Ja siksi hiihdin vähän jälkijunassa, mutta silti minunkin kommentteihin vastattiin ja reagoitiin. Olisi vaatinut ehkä vielä enemmän aikaa keskittyä. Mutta toisaalta ehkä sen teki juuri tuo myöhässä aloittaminen. Annelin vastaukset oli herätteleviä ja tarpeeksi suoria. Kiitos kun sain olla mukana.“ -Kati

“Hei Anneli! Tunnelukkokurssi sai minut ajattelemaan asioita monelta kantilta ja sain hyviä oivalluksia. Kurssi oli laaja, oisko kipeiden asioiden vuoksi tuntunut välillä kaipaavan henkilökohtaissta tukea. Sinä olit mukana keskusteluissa keskustelu alueella, kuinka paljon lie sähköpostin kautta autoit ihmisiä. Voisin suositella kurssia tutuilleni ja taisinkin jo vähän mainostaa”-Tiina  

Olin mukana Tunnelukkovalmennuksessa ja kannatti kyllä. Olet Anneli lempeä johdattaja kurssilla, osaat kysyä oikeita kysymyksiä, jotka haastavat itse miettimään vastauksia. Koin hyviä oivalluksia, osaa tehtävistä en kokenut juuri tähän hetkeen itselleni mieluisiksi, joten saatoin käydä kevyemmin läpi, osaan keskityin tarkemmin. Asennoiduin niin, että en tee tästä kurssista itselleni mitään suoritettavaa asiaa vaan ajattelin niin, että tämä kurssi on tärkeää ja hyvä, jonka suon itselleni. Ehdottomasti suosittelen muillekin ja mielelläni tulen kertaamaan, jos mahdollisuus tulee ja jatkoakin odotan mielenkiinnolla, näissä asioissa riittää pohdittavaa ja tehtävät aukeavat eri lailla eri tilanteissa ja hetkissä. Kiitos paljon kurssista!” -Mari

Ja tässä vielä muutamien kurssilaisten terveisiä…

 

“Mietin pitkään, hyppäänkö mukaan kurssiin ja tovin aihetta seuranneena ja Annelin tekstejä lukeneena, oloni tuntui asian suhteen vahvalta ja ensimmäisiä tehtäviä tehdessä huomasin syvän lämmön itsessäni, joka todennäköisesti heijastuu vertaistuesta ja Annelin ammattitaidosta.” “Rauhoitu on minulle avainsana. Olen muuttunut aina kuin sähköiskun saaneeksi piikkisiaksi kriisin keskellä. Kamalaa! Mutta tämän kurssin käytyäni ei ole enää kertaakaan käynyt niin. Olen edistynyt todella ja olen siitä hyvin kiitollinen.”  

“Tämä on kyllä ollut todella hyvä kurssi! Olen paljon miettinyt näitä asioita ja omia tarkoitusperiäni. Olen miettinyt monessa tilanteessa, että jos toimin näin, mitä tällä haen, ja millainen olo minulla on jälkeenpäin. Kun olen miettinyt sitä ennen kuin olen toiminut, olen päättänyt toimia toisin. Ja lopputulos on ollut hyvä, sekä itselleni että läheisilleni. Varmaan tämä on paljon tuota ykköskohtaa. Olen tajunnut, että kukaan toinen ei voi ”pelastaa” minua itseltäni, elää elämääni, kohdata tunteitani, vaan se on minä itse, joka elän ja koen oman elämäni. Ja sitten se haavoittuvuus ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen. Niiden oivaltaminen vie eteenpäin. Ja jos on vaikea olo tai pelottaa, olen oppinut rauhoittelemaan itseäni. Se on vain tunne. Ja se saa olla. Ja se on hyvin ymmärrettävää, että mulla on se turvattomuuden tunne. Aina välillä. Mutta mä pärjään sen kanssa. Ja sitten se menee ohi.”

”Kiitos Anneli. Tuntuu hyvältä, kun ymmärrät niin hyvin mitä tunnen.”

 

Nyt kysymys kuuluukin… 

Olisiko jo aika jättää taaksesi vahingolliset ajatukset ja toimintamallit? Olisiko vihdoin aika pysyvälle, voimaannuttavalle ja positiiviselle muutokselle elämässäsi?

Kun opit ymmärtämään ja työstämään käytökseesi ja ajatuksiisi vaikuttavia tunnelukkoja, sinulle tulee avautumaan aivan uusi maailma: maailma täynnä mahdollisuuksia uhkien sijaan, maailma täynnä iloa pelon ja pessimistisyyden sijaan, maailma täynnä välittämistä ja rakkautta hylkäämisen pelon ja tunnekylmyyden sijaan.

Eikö olisikin jo aika ottaa askel kohti parempaa?

 

Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -valmennus sisältää  viikon välein avautuvat uudet osiot. Osioita on yhteensä 10 ja jokainen osio sisältää 5-10 eri tehtävää, jotka näyttävät sinulle menetelmän omien tunnelukkojesi avaamiseen.

 

Valmennuksessa käyt läpi yleisimmät ja vaikeimmat tunnelukot, mutta ennen kaikkea vastaat pohdintakysymyksiin, jotka avaavat sinulle oivallusten maailman omaan itseesi.

Opit ymmärtämään itseäsi ja toimintaasi ja opit miten voisit alkaa toimimaan toisin. Opit mikä olisikaan sinulle parasta elämässä.

Voit käydä valmennusta omassa tahdissasi ja tehdä harjoituksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Tämän kaiken sinä saat kun tulet nyt mukaan Tunnelukkovalmennukseen…

 

 • Saat  kuukauden välein uutta pohdittavaa, joka auttaa sinua tutustumaan omaan mielenmaisemaasi., 
 • Kurssin teemoina ovat mm. hylkäämisen-, tunnevajeen-, alistuvuuden-, uhrautumisen-, riippuvuuden-, ja vajavuuden (vaativuuden) tunnelukot. (arvo yksittäisen tunnelukkokurssin hinta on 59-159 e)
 • Opit näkemään sen, mikä on totta ja mikä taas on oman mielesi luomaa harhaa.

 

 

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa: 

1. Joko pysyttelet kärsimysnäytelmän pääroolissa

2. Tai sitten lähdet opettelemaan uutta elämänmyönteistä aikuisen ihmisen roolia.

Jo yli 2000 ihmistä on jo valinnut jälkimmäisen vaihtoehdon. Tässä muutamien heistä kokemuksia valmennuksesta:

 

Annelin rehelliset vinkit ja näkökulmat omiin pohdintoihin avasivat itselle uusia ovia pois vanhoista ajatuksista. Antaa itselle voimia ja uskoa alkaa työstämään omia vääristyneitä ajatuksia kääntämään uuteen suuntaan❤️”  

“Innostuin tekemään tehtäviä parina viime päivänä putkeen. Anneli olet hyvin nitonut yhteen tehtävät tässä😊! Jännä miten fiilikset ovat vaihdellut viime päivien aikana laidasta laitaan. Viimeisin olotila että olen täysin hukassa! Tämä tiivistelmä antoi uskoa että tästäkin olotilasta selvitään, vaatii työtä ja aikaa sekä kärsivällisyyttä niin itseltä kuin puolisoltakin”  

“Minussa alkaa heräämään se voimakastahtoinen itsenäinen nainen, joka minä oikeasti todella olen ja se tunne tuntuu niin oikealta, joten olen todellakin menossa oikeaan suuntaan.”  

“Erittäin mielenkiintoinen kurssi ja Anneli tuntuu osaavan asiansa. Hän on lisäksi erittäin myötätuntoinen.” 

Tule mukaan valmennukseen täältä >>>> 💜

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnelukkovalmennuksella kohti elämän iloa ja pysyviä ihmissuhteita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *