Tunnelukkojen vaikutukset, lyhyt oppimäärä.

19,95  sis. alv

Tunnelukkojen vaikutukset, lyhyt oppimäärä.

Syntyykö masennus siitä, että jäät tilaan jossa odotat ympäristön täyttävän tarpeitasi.

Odotat lapsen kaltaisesti loputtomasti sitä rakkautta ja välittämistä, jota vaille olet jäänyt. Odotat loputtomiin helpotusta ikävääsi ja ravintoa nälkääsi, joka tuntuu näännyttävän sielun ja mielen.

Ongelma syntyy siitä, että olet nyt aikuinen ja nälkääsi ei voi täyttää kukaan muu kuin sinä itse. Keinot joilla yrität vaille jäämistäsi täyttää ovat lapsen keinoja ja ne aiheuttavat aikuisten ihmisten keskuudessa hämmennystä ja torjuntaa.

Kun vielä ohjaudut tunnelukkojesi ohjaamana toisen tunnelukkojen kanssa kamppailevan ihmisen kanssa suhteeseen, on melkoinen ihmisuhdesoppa valmis. Soppa, jossa molemmat vahvistavat oman tunnelukkonsa voimaa.

Tunnelukkojen takia ikään kuin imeydyt jatkuvasti samankaltaisiin suhteisiin. Jotenkin tuttuun ilmapiiriin, jossa lukkosi viihtyy ja sinä ajaudut käyttämään kaikkia lapsena oppimiasi selviytymiskeinoja kestääksesi tilannetta.

Kun ostat e-kirjan saat kuitin sähköpostiisi, jossa olevasta linkistä saat ladattua e-kirjan. Voit myös luoda tunnukset itsellesi sivustoon, jolloin sinulla on omat ostoksesi siellä.

Kuvaus

Tässä pienessä e-kirjassa pohdin tunnelukkojen vaikutuksia ja haastan sinua  ottamaan vastuun  hyvinvoinnistasi.

Lue jos uskallat. – Kaikella rakkaudella, Anneli.

 

Ote kirjasta:

Päästä minut pahasta.

Päästä irti siitä uskomuksesta, että on olemassa jokin oikeudenmukaisuus, joka tulee jotenkin täyttymykseen, jos pidät kiinni katkeruudesta ja vihasta.

Tee pesäero ihmisiin, jotka aiheuttavat sinulle kärsimystä, jos näin on.

Mutta älä odota, että jokin oikeus toteutuu sillä, että ylläpidät itse omaa kärsimystäsi.

Lopeta itse itsesi kaltoinkohtelu. Lopeta. Nyt.

Ei ole olemassa jotain yhtä oikeudenmukaisuutta, joka voisi toteutua juuri sinun näkökulmastasi katsottuna niin, että kärsimyksesi saisi kruunun.

Ylläpidät itse omaa kärsimystäsi odottamalla muilta ihmisiltä jotain korjausliikkeitä, mihin he eivät ole kykeneviä taikka eivät edes tiedosta, että odotat heiltä jotain.