Tunne Arvosi -verkkokurssi

39,90  sis. alv 24%

Oston yhteydessä luot itsellesi tunnukset, joilla pääset kurssialustalle.

 

Tuntuuko elämä päämäärättömältä taikka merkityksettömältä? Vähän kun et itsekään tiedä mitä oikein haluaisit? Etkö osaa sanoa mikä on vialla mutta et ole tyytyväinen?

 

ARVOT OVAT TUTKITUSTI ELÄMÄN KANTAVA VOIMA

 

TÄMÄN VERKKOKURSSIN AVULLA TUTUSTUT OMIIN ARVOIHISI JA LÖYDÄT SUUNNAN ELÄMÄLLESI

 

Varasto loppu

Kerro kaverille

Kuvaus

 

Tunne Arvosi kurssi antaa sinulle työkaluja miten tunnistat omia arvojasi ja opit tutkimaan toimitko enemmän arvojesi mukaisesti kuin niitä vastaan. Opit huomaamaan, mitä sinun tulisi muuttta, että arvojesi mukainen elämä alkaisi toteutua. Voit huomata, että ristiriita omien arvojen ja toiminnan välillä tuottaa elämään kärsimystä.

Palaute Tunne Arvosi-kurssista:

”Olen pystynyt paremmin pidättäytymään joistakin arvojeni vastaisista toimista. Se, että arvojensa noudattaminen ei ole aina helppoa, oli yllätys. Koska kuvittelin että kaikki hetkellistä hyvää oloa tuovat jutut olisivat ”oikein”, eikä vaatisi mitään ponnisteluja elää siten kun se tuntui ”kivalta.” Sitten huomasin että kannattaa pohtia asioita pitemmällä tähtäimellä ja katsoa arvojaan aiemmilta vuosilta, onko elänyt siten. Toki arvot voi muuttua matkalla,.. Mutta ns. perusarvot jotka olen lapsena omaksunut, pitävät yhä paikkansa. Huomasin että onkin vaikeaa palauttaa joitain asioita jotka oli ”hylännyt”,mutta halusi takaisin. Tuuliviiri-olo vähentyy ajan kanssa sekä turha vatvominen.”

Estääkö tunne, että seilaat ilman mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämääsi, elämästä sinua oman näköistä elämää? Haluaisitko iloita tekemästäsi työstä taikka ihmissuhteista, haluaisitko tuntea varmuutta tekemistäsi valinnoista?

Silloin on aika pysähtyä miettimään omia arvojaan. Arvojen tiedostaminen on kuin ajo-ohjeet joiden avulla osaat mennä oikeaan paikkaan. Jos ajo-ohjeesi, siis arvosi ovat sinulle epäselvät niin silloin vain ajelehdit ja ajaudut sinne tänne. Koet olevasi ikäänkuin ulkopuolinen elämässäsi.

**Nopean tyydytyksen ja pikavoittojen maailmassa pahoinvointi jatkuvasti lisääntyy. Epämukavuusalueelle menemällä saavutamme aina jotain, mikä antaa pysyvämpää iloa ja tyydytystä. Voit kysyä itseltäsi mitä sinä olet valmis sietämään, että tavoitat jotain sinulle arvokasta ja hyvää?**

-Jos haluat, että pihasi on talvella kulku kelpoinen, on lumityöt tehtävä. Tai kesällä jos sinulle on tärkeää, että nurmikko on siisti ja huoliteltu, on sinun tehtävä sen eteen jotain.

– Jos haluat olla hyvässä kunnossa, se vaatii jotain sinulta ensin.

-Jos haluat elää elämää, jolla on merkitystä, on sinun uskaltauduttava sietämään epämukavuutta ja työskenneltävä sen eteen. Se voi olla kodin siivoamista, vapaaehtoistyötä, työtä, opiskelua, ihmisten pariin menemistä, ystävällisyyttä jne. Mitä tahansa mikä on sinulle tärkeää, mutta se vaatii sen tekemisen.


Arvojensa ymmärtäminen voi olla avain ainutlaatuiseen elämään.

jos et ole miettinyt arvojasi, on kuin yrittäisit suunnistaa vailla ymmärrystä ilmansuunnista.

 

Et voi tietää miten saavutat jotain, jos et tiedä mitä haluaisit saavuttaa.

 

Tuntuuko elämä päämäärättömältä taikka merkityksettömältä? Vähän kun et itsekään tiedä mitä oikein haluaisit? Etkö osaa sanoa mikä on vialla mutta et ole tyytyväinen?

Estääkö tunne, että seilaat ilman mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämääsi, elämästä sinua oman näköistä elämää? Haluaisitko iloita tekemästäsi työstä taikka ihmissuhteista, haluaisitko tuntea varmuutta tekemistäsi valinnoista?

Silloin on aika pysähtyä miettimään omia arvojaan. Arvojen tiedostaminen on kuin ajo-ohjeet joiden avulla osaat mennä oikeaan paikkaan. Jos ajo-ohjeesi, siis arvosi ovat sinulle epäselvät niin silloin vain ajelehdit ja ajaudut sinne tänne. Koet olevasi ikäänkuin ulkopuolinen elämässäsi.

Arvo pohdinnat perustuvat kognitiivisen terapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian HOT menetelmiin. Arvojen tunnistamisen tiedetään auttavan mielen hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Ilman arvojesi  tiedostamista, voit tuntea, että et edes tiedä mitä haluaisit, jonka johdosta koet tyytymättömyyttä lähes päivittäin.

Voimme kuitenkin alkaa tutustumaan paremmin omaan arvomaailmaan ja sitä kautta löytää elämään mielekästä sisältöä. Tämä kurssi ohjaa sinua tutustumaan itseesi ja antaa työkaluja miten voit alkaa tunnistamaan arvojasi.

Tämän kurssin aloitat tutustumalla arvojen tunnistamisen merkitykseen sekä HOT – menetelmään. Teet myös oman arvokartoituksesi.

Tämä kurssi opettaa sinua toimimaan ja antaa välineitä siihen, miten tutkit omaa arvomaailmaasi ja miten alat toimimaan arvojesi mukaisesti.

Tärkeintä muutoksen tiellä ei ole kysymys miksi vaan MITEN.

Kysymällä itseltäsi ”Miten”, olet jo menossa uuteen suuntaan ja avaudut kohti uudenlaista ajattelua. Jokainen arvo, jonka itsellesi tunnistat tärkeäksi, sisältää jo itsessään tiedon miten pitäisi toimia, joten se ohjaa sinua automaattisesti eteenpäin.

Vastuuvapauslauseke: Tuote ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon. Myyjä, tekijä taikka kaupan välittäjä ei ole vastuussa jos tuotetta käytetään väärin taikka vääriin tarkoituksiin.

Kurssi on jaettu 5 osioon..

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunne Arvosi -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.