Kevennä mieltäsi

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tarkoitus on, että voit tavoittaa myötätuntoisen, kuulevan ja näkevän otteen ehkä raskaisiinkin ajatuksiin ja asioihin. Ja ehkäpä voit myös oivaltaa jotain, mitä et ole tullut ajatelleeksi suhteessa omaan kärsimykseesi ja siihen mikä sitä ylläpitää.

Uusi jakso tulee saatavillesi parin-kolmen päivän välein (yhteensä 14 jaksoa).

Saat siitä aina ilmoituksen sähköpostiisi!

Materiaalit ovat käytössäsi vähintään 6 kuukautta kurssin aloituksesta, joten voit käydä niitä läpi täysin omaan tahtiin.

Tällä kurssilla sinun ei tarvitse varsinaisesti saavuttaa tai saada aikaan mitään muuta, kuin viritellä kiinnostusta ajatella omia ajatuksiasi.

Eri harjoitusten kautta on tarkoitus antaa syvimmän sinussa tulla esiin sellaisena, kuin se juuri tällä hetkellä voi ja tahtoo tulla esiin.

Tärkeintä on antautua kokeilemaan erilaisia harjoituksia ja katsoa, mitä huomaat.

Kurssilla pohdit oman pahan olosi vahvistumisen ja lieventymisen dynamiikkaa – mikä luo mitäkin. Psyykkinen paha olo on sidoksissa siihen, mihin huomiomme on kiinnittynyt. Ongelma siis ei niinkään ole se paha olo vaan se, että kaikki muu elämässä jää huomioimatta.

Kurssi ohjaa sinua nimenomaan pohtimaan ja huomioimaan, mitä tuo paha olo sinulle tuottaa ja miten sen kanssa voisi tulla toimeen paremmin.

Hyvää matkaa itseesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevennä mieltäsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *