Huikean suosittu Hylkäämisen tunnelukosta eroon- Verkkokurssi

87,00  sis. alv

tämä kurssi ei ole enää saatavilla. katso uudet kurssit verkkokurssit välilehdeltä.

estääkö hylätyksi tulemisen pelko sinua elämästä täyttä elämää? Haluaisitko iloita ihmissuhteista ilman kärsimystä ja jatkuvaa pelkoa jätetyksi tulemisesta?

Kurssin ostamisen jälkeen, kirjaudut automaattisesti verkkokurssijärjestelmään ja pääset heti aloittamaan ensimmäisen osion kurssimateriaalin parissa. Kurssi on jaettu 9 osioon ja tehtävät ovat pohdintatehtäviä, jotka johdattelevat sinua katsomaan historiaasi mutta ennenkaikkea tutkimaan elätkö tätä päivää menneisyytesi ehdoilla. Tehtävät antavat sinulle oivalluksia, joiden avulla voit aloittaa muutoksen.

Palautetta kurssista: ”

”Mietin pitkään lähdenkö ostamaan kurssia…tuntuu, että kaikenlaisia kursseja , on netti pullollaan. Varauksellisuus pisti harkitsemaan 🙂 Tänään olen tyytyväinen valintaani. ”

” Huomaan tänään ja kurssin myötä, että olen ollut itseni pahin kaltoinkohtelija…ja nyt siihen koetan saada muutoksen. Kokeilen, en yritä 🙂 Matka jatkuu itsemyötätuntoisemmin itseä tukevin rakastavin askelin. Kiitos, että olit tukenani. Kädestä pitäjänä. ”

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): HYLVE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

 

Tämä kurssi ei ole enää saatavilla. Katso uudet kurssit verkkokurssit välilehdeltä

Estääkö hylätyksi tulemisen pelko sinua elämästä täyttä elämää? Haluaisitko iloita ihmissuhteista ilman kärsimystä ja jatkuvaa pelkoa jätetyksi tulemisesta?

Jos näistä väittämistä jokin tai kaikki puhuttelevat sinua, tämä kurssi on sinua varten.
  •  Haluat kokea pysyvää ja vankkumatonta rakkautta itseäsi ja puolisoasi kohtaan.
  •  Haluat löytää sen henkilön, joka kainalossa on turvallista ja hyvä olla
  •  Et halua enää elää jatkuvan draaman pyörteissä
  •  Haluat hallita tunteesi ja keskustella asioista rauhallisesti.
  •  Haluat elää ilman jatkuvaa menettämisen pelkoa – et kaipaa enää hermoja kiristäviä riitoja puolison, lasten, ystävien tai työkavereiden kanssa.
  •  Haluat, että sinulla on itsevarmuutta viettää aikaa myös yksin etkä halua tuntea oloasi yksinäiseksi.
  •  Et halua kokea, että muut kohtelevat sinua epäoikeudenmukaisesti.
  •  Et halua enää pelätä, että kukaan ei rakasta sinua ja että joudut elämään loppuelämäsi yksin.

Hylkäämisen skeema on yksi hyvin varhain syntyvistä tunnelukoista.

Hylätyksi tulemisen pelko vaikeuttaa elämää monin tavoin ja ennenkaikkea parisuhteessa se on ongelmallinen. Voi olla, että et hakeudu ollenkaan läheisiin suhteisiin tai toimit itse ”hylkäät ennenkuin sinut hylätään” periaatteella.

 

Voit olla riippuvainen ja takertuva, sekä tuskallinen mustasukkaisuus ja epäluulo kalvavat mieltäsi.

Pelkäät tuhoavasi hyvänkin suhteen.

Tunnelukoistamme emme pääse eroon koittamalla väkisin olla huomioimatta tunteitamme. Voit kuitenkin alkaa tutustua  paremmin skeeman mekaniikkaan ja sitä kautta päästä tukevammalle pohjalle elämässäsi niin että et enää toimi skeeman määrittämällä tavalla. Tämä tehtävä ohjaa sinua tutustumaan skeemaasi ja antaa työkaluja miten voit alkaa keinutella  itseäsi etäämmäksi skeeman vaikutuksesta.

Tärkeintä muutoksen tiellä ei ole kysymys miksi vaan MITEN.

 

Matka alkaa ja muutosprosessi käynnistyy. Astu laivaan ja ota mukaan asenne, että välillä myrskyää ja matkapahoinvointia voi ilmetä mutta sen voi kestää, välillä on tyyntä. Välillä hukkaat kompassin ja eksyt ja epäusko valtaa mielesi.

Ajattelet, että tämä on ihan väärä laiva ja tämä on ihan väärä kartta, ei tämä vie sinne, minne halusit. Kaikki tunteet ja ajatukset mahtuvat tälle matkalle. Pääasia on, että et anna tunteiden ja ajatusten hallita, vaan otat heti mukaan päätöksen olla matkalla, vaikka miten epäusko valtaisi mielen.

Toimin matkaoppaanasi ja jos tarvitset apua, voit laittaa minulle aina sähköpostia ja pyrin luotsaamaan sinua karikoista eteenpäin. Pyri kuitenkin aina ensin paneutumaan tehtäviin, koska muutos piilee siinä, tekemisessä.

Onnea ja voimia matkaan, tässä käy vain hyvin.

Kurssin ostamisen jälkeen, KIRJAUDUT AUTOMAATTISESTI JÄRJESTELMÄÄN JA PÄÄSET HETI ALOITTAMAAN  työskentelyn. Kurssi on jaettu 9 osioon, jotka OVAT KÄYTÖSSÄSI HETI KURSSILLE KIRJAUDUTTUASI.

Vastuuvapauslauseke: Tuote ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon. Myyjä, tekijä taikka kaupan välittäjä ei ole vastuussa jos tuotetta käytetään väärin taikka vääriin tarkoituksiin.

Lisätiedot

Valitse

Hylkäämisen tunnelukko verkkokurssi, verkkokurssi + 5 kertaa henkilökohtaista ohjausta sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huikean suosittu Hylkäämisen tunnelukosta eroon- Verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *