Ale!

Hylkäämisen tunnelukosta eroon- Verkkokurssi

87,00  59,00  sis. alv 24%

Kampanjahinta on voimassa 31.12.2018 saakka.

 

estääkö hylätyksi tulemisen pelko sinua elämästä täyttä elämää? Haluaisitko iloita ihmissuhteista ilman kärsimystä ja jatkuvaa pelkoa jätetyksi tulemisesta?

Kurssin ostamisen jälkeen, kirjaudut automaattisesti verkkokurssijärjestelmään ja pääset heti aloittamaan ensimmäisen osion kurssimateriaalin parissa. Kurssi on jaettu 9 osioon ja tehtävät ovat pohdintatehtäviä, jotka johdattelevat sinua katsomaan historiaasi mutta ennenkaikkea tutkimaan elätkö tätä päivää menneisyytesi ehdoilla. Tehtävät antavat sinulle oivalluksia, joiden avulla voit aloittaa muutoksen.

tuotetunnus (SKU) HYLVE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Kerro kaverille

Kuvaus

 

Estääkö hylätyksi tulemisen pelko sinua elämästä täyttä elämää? Haluaisitko iloita ihmissuhteista ilman kärsimystä ja jatkuvaa pelkoa jätetyksi tulemisesta?

Jos näistä väittämistä jokin tai kaikki puhuttelevat sinua, tämä kurssi on sinua varten.
 •  Haluat kokea pysyvää ja vankkumatonta rakkautta itseäsi ja puolisoasi kohtaan.
 •  Haluat löytää sen henkilön, joka kainalossa on turvallista ja hyvä olla
 •  Et halua enää elää jatkuvan draaman pyörteissä
 •  Haluat hallita tunteesi ja keskustella asioista rauhallisesti.
 •  Haluat elää ilman jatkuvaa menettämisen pelkoa – et kaipaa enää hermoja kiristäviä riitoja puolison, lasten, ystävien tai työkavereiden kanssa.
 •  Haluat, että sinulla on itsevarmuutta viettää aikaa myös yksin etkä halua tuntea oloasi yksinäiseksi.
 •  Et halua kokea, että muut kohtelevat sinua epäoikeudenmukaisesti.
 •  Et halua enää pelätä, että kukaan ei rakasta sinua ja että joudut elämään loppuelämäsi yksin.

Hylkäämisen skeema on yksi hyvin varhain syntyvistä tunnelukoista.

Hylätyksi tulemisen pelko vaikeuttaa elämää monin tavoin ja ennenkaikkea parisuhteessa se on ongelmallinen. Voi olla, että et hakeudu ollenkaan läheisiin suhteisiin tai toimit itse ”hylkäät ennenkuin sinut hylätään” periaatteella.

 

Voit olla riippuvainen ja takertuva, sekä tuskallinen mustasukkaisuus ja epäluulo kalvavat mieltäsi.

Pelkäät tuhoavasi hyvänkin suhteen.

Tunnelukoistamme emme pääse eroon koittamalla väkisin olla huomioimatta tunteitamme. Voit kuitenkin alkaa tutustua  paremmin skeeman mekaniikkaan ja sitä kautta päästä tukevammalle pohjalle elämässäsi niin että et enää toimi skeeman määrittämällä tavalla. Tämä tehtävä ohjaa sinua tutustumaan skeemaasi ja antaa työkaluja miten voit alkaa keinutella  itseäsi etäämmäksi skeeman vaikutuksesta.

Tärkeintä muutoksen tiellä ei ole kysymys miksi vaan MITEN.

Kurssipalautetta:

”Hei! On ollut mukavaa saada näitä kirjeitä, ne ovat tsempanneet minua aloittaessani tätä itseni tutkimista. Se on erilaista kuin jos vain pelkästään yksin lueskelisi näitä jostain,on tärkeää että on vastavuoroisuutta. Olen tilannut myös”Tunne arvosi”-kurssin ja perehtynyt ensimmäiseen osaan. Mielestäni se tukee tätä kurssia jos vain jaksaa käydä läpi montaa asiaa.”

”Kiitos todella paljon kurssista ja avaavista tehtävistä, ohjaavista lempeistä , jämäköistä rehellisistä sanoista. Avaamo on oikein osuva nimi yrityksellesi 🙂 Mietin pitkään lähdenkö ostamaan kurssia…tuntuu, että kaikenlaisia kursseja , on netti pullollaan. Varauksellisuus pisti harkitsemaan 🙂 Tänään olen tyytyväinen valintaani.”

”olen pystynyt jäsentämään ajatuksiani ja hätä ja mieli on selkeästi rauhoittunut. Epävarmuus on vähentynyt. Aion tulevaisuudessa käydä uudestaan materiaalia läpi. Tosin nyt minulla onkin uusi luottamuksellinen suhde, johon tietysti tulee epävarmuustekijöitä. Aion tiedostaa kaiken tämän ja hyödyntää materiaalia uudestaan.”

”Alun hämmennyksestä ahdistuksen kautta saavutettuun mielenrauhaan.”

”Aluksi mietin onko kurssista minulle mitään hyötyä. Tehtäviä tehdessä, mieli alkoi laukata ja jossain kohtaa ahdistus tuli kuvioihin koska tehtävät koskettivat läheltä ja tajusin että tämä oli se mitä tarvitsin. Lopputehtäviä kohti mennessä tunnekuohut laantuivat ja tilalle tuli järki. Miksi olenkaan turhaan asettanut paineita itselleni ja stressannut turhasta. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka onnistun jatkossa ajattelemaan ”oikealla tavalla”. Osio 9. on tulostettuna hieman sekava, sitä voisi selkeyttää.”

”Toivoisin tunnelukkotyöskentelyyn jatkoa myös muiden tunnelukkojen suhteen”

 

Kurssin ostamisen jälkeen, KIRJAUDUT AUTOMAATTISESTI JÄRJESTELMÄÄN JA PÄÄSET HETI ALOITTAMAAN  työskentelyn. Kurssi on jaettu 9 osioon, jotka OVAT KÄYTÖSSÄSI HETI KURSSILLE KIRJAUDUTTUASI.

Vastuuvapauslauseke: Tuote ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon. Myyjä, tekijä taikka kaupan välittäjä ei ole vastuussa jos tuotetta käytetään väärin taikka vääriin tarkoituksiin.

Kerro kaverille

Lisätiedot

Valitse

Hylkäämisen tunnelukko verkkokurssi, verkkokurssi + 5 kertaa henkilökohtaista ohjausta sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hylkäämisen tunnelukosta eroon- Verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

 • Ulkopuolisuuden tunnelukko verkkokurssi

  87,00  sis. alv 24%
  Lisää ostoskoriin