Hylkäämisen tunnelukko, minikurssi 29 e

HYLÄTYKSI TULEMISEN PELKO. >>>>LUNASTA KURSSI TÄÄLTÄ>>>>

Osasto:
Kerro kaverille

Kuvaus

HYLÄTYKSI TULEMISEN PELKO. >>>>LUNASTA KURSSI TÄÄLTÄ>>>>

Hylkäämisen tunnelukko on yksi yleisimmistä ja hankalimmista. Hylätyksi tulemisen pelko on hyvin inhimillinen pelko. Ryhmään ja joukkoon kuuluminen on laumaeläimelle, kuten ihminen on, ollut aikojen alusta saakka hengissä selviytymisen edellytys.

Hylkääminen ja ulkopuolelle asettaminen on ihmiselle suurta kärsimystä ja hätää aiheuttava tunne.

Kuitenkin voit myös alkaa käyttää hylätyksi tulemisen pelkoa itseäsi vastaan.

HYLÄTYKSI TULEMISEN PELKO SAA SINUT TOIMIMAAN ITSEÄSI VASTAAN.

Hylätyksi tulemisen pelko saa sinut käyttäytymään kuin lapsi, joka pelkää yksin jäämistä.

Hylkäämisen pelko voi aiheuttaa elämääsi monenlaisia hankaluuksia, Voit olla riitaisa, vetäytyvä, yksinäinen, masentunut. .

Voi olla, että takerrut kumppaniisi kynsin hampain, taikka et ollenkaan antaudu läheiseen suhteeseen vaan jätät ennen kuin sinut jätetään.

Hylätyksi tulemisen pelko ei välttämättä näy yksistään parisuhteessa vaan voi olla, että olet mustasukkainen myös ystävistä, työkavereista jne. Voit olla vihainen sisaruksille ja vanhemmille vaikka et tavoita miksi.

Hylkäämisen tunnelukko saa sinut usein joko toistuvasti valitsemaan hylkääviä kumppaneita, jotka eivät halua sitoutua taikka sabotoit oman pelkosi takia turvallistakin ihmissuhdetta.

Tunnelukko ei hellitä sillä, että yrität väkisin sen sivuuttaa.

Tunnelukko hellittää sillä, että opettelet tuntemaan sen ja tulemaan skeemasi kanssa ystäväksi. Opettelet huomaamaana sen toimintamekaniikan, jolloin et toimi tunnelukon ohjaaman vaan valitset arvoisesi tavan olla ja elää.

Tämä minikurssi saattelee sinut suoraan ytimeen ja voit alkaa opetella sitä, miten voit elää ilman, että tunnelukkosi ohjaavat sinua..

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hylkäämisen tunnelukko, minikurssi 29 e”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.