Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita.

Nyt on Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita kurssin lunastaminen jälleen mahdollista.

 

Toimi heti kurssi käynnistyy 16.11. jonka jälkeen kurssille ei enää pääse.Hinta paremmasta elämästä voi tuntua joskus pelottavalta ja liian isolta mutta se on pieni hinta siitä, että voit löytää tiesi kohti elämää jota todella haluat elää.

Surullisinta lienee elämätön elämä.


Mitä ikinä haluatkin elämältäsi on sen eteen tehtävä jotain, jos sen haluaa saavuttaa.


Palaute: ”tiedän että ihmiset ovat valmiita laittamaan sata euroa kampaajalle tai kosmetologille mutta eivät kovin helposti oman mielen hyvinvointiin vaan haluavat pysyä masentuneina ja uhreina. Silti suosittelen sinua ja sivujasi jatkossakin”Toisaalta tuki ja ohjaus vähentää pelkoa, ja auttaa sietämään epämukavia tunteita.

Miten voit muuttaa elämäsi suunnan ja löytää itsestäsi?

Harjoittelemalla paljon. Kurssin harjoitteet eivät rajoitu annettuihin tehtäviin vaan kasvavat sitä mukaa, mitä enemmän kysyt, osallistut ja kommentoit.Joten vertaistukea on ollut tarjolla ja tarinoita jaettavana.

Palaute:

”Sitkeästi täällä kirjottelen kun on vain pakko päästä jollekkin kertomaan mitä oivallan…tää on huikeeta :D”
Tämä kurssi voisi olla se mikä tuuppaa sinut oikeaan suuntaa ja löydät itsesi ja opit arvostamaan ja rakastamaan itseäsi.Palaute: ”On tosi hyvä idea tällainen kurssi, jossa käydään lähes kaikki tunnelukot läpi. Se on tällaiselle ihmiselle kuin minä, joka on oikein tunnelukkokimppu, alkoholistin ja narsistin kasvattama ja mitään tunteita ei ole saanut koskaan näyttää niin tämä mahdollisuus on ihan huippujuttu.”


Kurssilta saat työkaluja ja oppeja joiden avulla voit aloittaa matkan päästää irti epätoivosta ja katkeruudesta.Se vaatii kuitenkin sitä että, teet tehtäviä. Kurssi antaa sinulla valmiita kysymyksiä ja sitä mitä sinussa herää voi pohtia sekä itsekseen, yhdessä tai yksityisviesteillä minun kanssani.Yhtälö on lopulta yksinkertainen: Mitä enemmän osallistut ja mitä enemmän hyödynnät mahdollisuuttasi ohjaukseen, sitä enemmän hyödyt.

Olen apunasi ja rinnallasi osallistumalla keskusteluihin sekä ohjaamalla yksityisesti. 

Oletko halukas irrottautumaan katkeruudesta ja kärsimyksestä?


Haluatko voida paremmin, haluatko olla vähemmän ahdistunut, vähemmän peloissasi, vähemmän vihainen?

  Tunnelukkovalmennuksella kohti elämän iloa ja parempia ihmissuhteita kurssi käynnistyy 16.11.


Ääviestipalaute, josta osa referoitu asiakkaan luvalla. Palaute on ensimmäisestä   Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissutehteita kurssista:


”Olen 37 vuotias ja olen käynyt todella paljon terapiassa koska mun periaatteessa koko lapsuus ja nuoruus oli yhtä kaaosta jota olen selvitellyt jälkeen päin. Olen aloittanut ratkaisukeskeisellä terapialla, jonka olen käynyt kaksi kertaa läpi nuorena. Pari vuotta välissä ja taas kävin muussa psykoterapiassa. Myöhemmin pari- perheterapiassa.

Nyt 37 vuotiaana alkaa olla ensi kertaa tunne, että olen saanut otteen siitä missä ne mun ongelmat ovat. Ja yksi suuri syy siihen on tunnelukkoterapia, asun Helsingissä eikä tällaista ole tullut aiemmin eteeni. Toisaalta aika on nyt kypsä koska en jaksa enää valehdella itselleni. Aiemmat terapiat ovat olleet hyviä ja tarpeen mutta nyt tämä tunnelukkoterapia pureutuu tosi syvälle ja että teet tätä työtä on tosi upeaa ja upeaa, että näin Facebook markkinointisi.

Mun ongelma on tunteiden käsittely ja tunnelukkoterapia on ollut tässä erityisen tärkeä.

Mua olet auttanut enemmän kuin jotkut psykoterapeutit, plus sulla on hyvä ote, olen koulutukseltani sosiologi ja se selittää jotain miten näen tämän asian.

Olen suositellut sinua varmaan kolmelle eri ihmiselle ja se on paljon koska en yleensä suosittele kenellekään terapiaa koska epäilen että ihmiset eivät ole kovin halukkaita terapiaan vaan pysyttelevät mieluummin uhriasemassa.

Jatkan sinun sivustosi ja palveluidesi suosittelua.”

-S-


KURSSI


*Kurssi on ajettu kuuteen laajaan osioon, jotka avautuvat käyttöösi kahden viikon välein.

*Jokaisen osion sisällä on 5-10 pohdintatehtää tai kuunteluharjoitetta.


*Kurssialusta on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan.Toimi nyt, elämä kuluu joka päivä.Kurssimateriaalia julkaistaan 12 viikon ajan ja uusi materiaali avautuu käyttöön aina kahden viikon välein.


Näin ehdit tutustua materiaaliin ja pohtia kysymyksiä.  


Kurssilla on mahdollisuus käydä keskusteluja koko yhteisön välillä mutta kenenkään ei ole pakko osallistua yhteiseen keskusteluun.Kurssi on lunastettavissa heti ja kurssi käynnistyy 16.11. ja kurssille pääsy sulkeutuu samana päivänä klo 23.00. Edellisen kurssilanseerauksen jälkeen sain valtavan määrän yhteydenottoja, joissa kerrottiin, että kurssin lanseeraus oli mennyt ohi ja että vieläkö ehtii.

Kurssi etenee aikataulun mukaan jonka takia ilmoittautuminen on rajattu. Ole siis ajoissa liikkeellä.

Huomaa, että seuraavan kerran kurssi avautuu vasta puolen vuoden päästä.
Pysytteletkö vanhassa roolissasi vai lähdetkö etsimään aikuista sinua.

Yksi mahdollisuus muuttaa ehkäpä elämäsi suunta on tarjolla tässä.


Kurssille on rajoitettu ilmoittautumisaika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *