Tunnelukoista vapautuminen tuo iloa elämään.

Skeemat

Jätän nämä saamani viestit kiitollisena vain tähän 🙂 .

Kurssille ilmoittautuminen päättyy 15.3. Seuraavan vastaavan kurssin ajankohtaa en tiedä koska haluan antaa kaikkeni tämän kurssin osallistujille nyt.

Kiitos jälleen tuhannesti sinulle Anneli. Annat minulle toivoa paremmasta kun olet luonut nämä tunnelukkokurssit.

 

Voi luoja Anneli kuinka olen onnellinen että autat minua. Ilman sinun suuntaa antavia neuvojasi en kirjoittaisi tässä nyt sinulle onneni kukkuloilla siitä mitä olen onnistunut tekemään. Ensimmäistä kertaa elämässäni tiedän, että pystyn johonkin…en pelkää vaikka uusia takaiskuja tulee. Menen rohkeasti niitä kohti ja jos tuntuu etten selviä niin tiedän, ettet sinä minua hylkää.

Olen kiitollinen sinulle että olet tehnyt jotain sellaista mikä auttaa meitä lukkojemme kanssa kamppailevia.

 

Oloni on aivan toisenlainen verrattuna puoli vuotta takaperin tuntemaani M:n, mutta matkani on vatsa aluillaan sillä aloitin Tunnevajeen tunnelukkokurssin ja olenkin tehnyt valtavia määriä jälleen oivalluksia.

Opin päästämään irti, se toi kipua,mutta nyt tunnen taas vapautta elää ja luottaa.

-nainen 32 v

 

Lähdin kurssille kevyesti ja totean, että olen ja olet osunut naulan kantaan. Vihdoin sain ymmärryksen elämäni tapahtumille ja olotilalleni.

-nainen

Olen käynyt kaikki asiaan liittyvät vaikeudet aiemmin mielessä järjellä ja tunteella läpi ja punaista lankaa vain ei ole löytynyt. Nyt löytyi. Tämä kokoaa kaiken yhteen ja saan ymmärryksen ja myöskin työkaluja käsitellä asian loppuun.

-nainen

Olen ONNELLINEN, että osallistuin kurssille.

Olet rakentanut kurssin hienosti, joudumme itse tekemään oman työmme. Varmistat, että menee varmasti perille 🙂

-nainen

Kurssi on ollut hyvä ja siinä on paljon pohdittavaa.

-mies

 

Kurssille ilmoittautuminen päättyy 15.3. Seuraavan vastaavan kurssin ajankohtaa en tiedä koska haluan antaa kaikkeni tämän kurssin osallistujille nyt.

 

 

-Anneli

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *