Hylkäämisen pelko on hallitseva tunne.

Viimeaikoina on hylätyksi tulemisen teema ollut akiivisena mielessäni kun Hylkäämisen tunnelukko verkkovalmennus on ollut käynnissä. Olen käynyt keskusteluja sähköpostitse ihmisten kanssa, jotka ovat rohkeasti päättäneet lähteä tutkimaan miten tunnelukon otteesta voisi päästä irti.

Valmennuksen on lunastanut tällä hetkellä reilusti toista sataa henkilöä ja palautepostia on ensimmäisiltä kurssin lunastaneilta alkanut tulla.

Palaute on huikean ihanaa ja syvästi koskettavaa. On valtavan hienoa saada kuulla, että joku on kokenut saavansa apua ja uutta näkökulmaa.

Nostan korkealle hattua kaikille, jotka jaksavat syventyä kurssin tehtäviin ja sitkeästi pysähtyä kuulostelemaan ja tutkimaan omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Olen niin usein saanut kuulla, että se todella auttaa pikkuhiljaa mutta vaatii epämukavien tunteiden sietämistä.

Palautteissa on myös tullut nyt esille, että myös muiden tunnelukkojen avaamiseen olisi halukkuutta vastaavanlaisen verkkokurssin avulla.

Jos sinulla on mielessäsi jokin toinen tunnelukko, jota haluaisit työstää itsenäisesti verkkokurssin avulla, laita minulle kommenttia joko tähän suoraan taikka sähköpostiin [email protected]

 

Kiitos <3

-Anneli

2 thoughts on “Hylkäämisen pelko on hallitseva tunne.

 1. Nimetön says:

  Hei!

  Minua voisi kiinnostaa tämä kurssi. Ajattelen että minulla voisi olla lapsuuden tunnelukko. Mutta voisi myös olla muita. Voiko niitä hoitaa samanaikaisesti?

  • Anneli says:

   Hei Pia, kiitos kysymyksestäsi. Kyllä useimmiten on useampi tunnelukko. Ajattelen kuitenkin että hylkäämisen lukko on ikäänkuin kaikkien tunnelukkojen äiti ja sen hoitmisesta on aina hyötyö. Toki pikkuhiljaa tulee myös muita tunnelukkokursseja 🙂

   Anneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *