Tietoisuus ja tunnelukot.

I looove Mindfulness ūüôā . Rakastan Mindfulnessia eli tietoista l√§sn√§oloa siksi, ett√§ se on ratkaisu melkein mihin vain…Tai no ainakin se on eritt√§in hyv√§ keino oppia hallitsemaan omia tunnelukkojamme, estojamme, ylip√§√§t√§√§n sit√§ mik√§ ei tunnu toimivan el√§m√§ss√§ ja etenkin ihmissuhteissa…ja varsinkin suhteessa omaan itseen.

Kun olemme jonkin tunnelukon vallassa, se ohjailee meidän käyttäytymistämme ja suhtautumistamme muihin ihmisiin. Se voi rajoittaa elämäämme eri tavoin. Se väittää tietävänsä mitä mieltä olemme itsestämme, muista ihmisistä ja maailmasta ylipäätään.

Oma minä jää tuon tunnelukon antaman ärsykkeen alle, etkä toimi niin kuin todella haluaisit, vaan automaattiohjaudut toimimaan sen tunnereaktion määrittämänä mitä tuo skeema sinulle kertoo ja viestittää.

Ja tähän nimenomaan tietoinen läsnäolo, Mindfulness tuo muutoksen. Kun olet tietoisesti läsnä itsellesi, päätät ja valitset miten suhtaudut asioihin ja ihmisiin etkä anna tuon milloin mistäkin syystä aktivoituvan tunnelukon määrittää toimintaasi!

Tietoista l√§sn√§oloa opetellaan erilaisilla harjoitteilla ja niit√§ oppii siirt√§m√§√§n heti my√∂s omaan arkeen. Terapian puitteissa se tuo ihan uusia ulottuvuuksia omaan ”n√§k√∂kykyyn” siihen n√§hden miten on tottunut toimimaan ja miksi.¬†

Eli tietoinen läsnäolo antaa sinulle mahdollisuuden oikeasti päättää miten toimit ja tuo esiin sen aidon ihmisen joka oikeasti olet.

Tervetuloa ryhmätapaamisiin tai yksilöohjaukseen, Mindfulness kuuluu myös terapiatapaamisiin.

 

-Anneli